Nurse melawat time pregnant

Tiba2 nurse inform nk melawat, saya sekarang da trimester 2 ( 17 week ) utk pertama kali, lagi satu saya berpantang rumah parents di selangor. Nurse datang check apa jer yer??

3 Balas

Nurse saya pun ckp benda sama sebb dia ckp sekrng ramai orng tipu pasal alamat rumah tuh diorng nk confirm sama ada betul atau tk kita tinggl dekt situ sebb kalau apa ii terjadi kat kita and kandungan susah nanti huhu

saya 1 trimester nurse dah dtg rmh. tmpt sy 3 kli nurse akan dtg .. dia dtg check air kencing dgn check perut . pstu nk tgok keadaan rmh kotor ke tk.nanti baby nak membesar dlm rmh tu kna brsih. tu je

2y ago

satu lg diorg nak confirmkn tmpt tgal kita kt mna. contoh tiba2 sis sakit nk brnk ke ambulan nk dtg tahu dh kt mna..

Sy pernah dgr mcm ni , katanya mcm nk confirm tempat tinggal kita sy tk tau betul ke x