Nurse Datang Mengejut

Harini 20 minggu+ pregnancy... Kat Johor cuti, tengah santai2 mgemas rumah, tiba2 nampak kelibat Nurse 2 orang datang rumah.. Kelam kabut pakai proper sikit.. Haha.. Siap tanya Nurse tu 'akak ada call ke tadi? Kot tak perasan' Nurse tu cakap, tak.. Saja datang melawat... MasyaAllah, terkejut saya.. Anak pertama xde pun lawatan mcm ni.. Mommys ada pengalaman nurse datang rumah ke? ??

62 Balas

Nurse pernah dtg rumah.2 kali..yg first tu sy xda rumah..jiran bgtau..yg second tu baru sy da umh..msa tu tgh mengemas ..dh la msa tu sy serabai..addoii..😂😂😂