Bayi kena gangguan

Hari tu sy ada post kt sini psl sy stress baby sy susah nk tidur tu .. Rupa nye bayi sy terkena gangguan .. Muka dia nmpk takut2 bila pandang kt satu tmpat .. Menangis menjerit2 bila dia nmpk benda tu .. Hari tu sy x thu knp dia mngis terjerit2 mcm tu , sy ingt kn perut kembung ke .. Tgh tidur pn bayi sy mnngis2 je mmg x blh lena dia tidur .. Sy dh buka & baca mcm2 surah dh .. Tpi sy dgr kt telinga sy benda tu mcm ikut2 jgk baca surah2 tu ..

2 Balas

minta suami azankan di setiap sudut penjuru rmh dan telinga anak.. buka surah ruqyah kuat².. pukul 6ptg tutup pintu tingkap jgn keluar dh.. klau nk keluar jugk hembuskan di telinga anak surah² ruqyah / ayat² kursi.. klau x ada perubahan jugk bawa jumpa ustaz lh nt😢 sy pun ada anak kecil risau sgt klau time ayahnya shif mlm.. tu sy selalu buka ruqyah berjam jam dgn kuat

2y ago

org kmpung sy*

camne bb skarang..awk dah jumpe ustaz

2y ago

blom lg .. hri ahad ni bru sy nk jmpa ustaz ..