9WEEKS (Pengalaman Buka Buku)

Hari ni pukul 7:47AM dah sampai di KK dekat taman perumahan saya. Kakitangan Nurse & Doktor smua sangat ramah bagi panduan utk pregnant pertama kali 😁 agak lama juga la di dalam suami pun ikut menunggu 🤣 Jam 10:40AM baru settle semua. First kali akan ambil sampel darah, 5ML oiiii kemain dia 🤣 , test kencing , dental check & akhir skali cek kesihatan secara fizikal dan beberapa soalan la ditanya untuk lengkapkan catatan dalam buku. Next 2 minggu lagi akan jumpa doktor utk scan baby lagi 🥰

9WEEKS (Pengalaman Buka Buku)
2 Balas

❤ saye minggu depan scan utk dpt kn redd https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟

❣️