Kehamilan first mom

Sepatutnya hari ni ikut kiraan tarikh first period dah 10 weeks tapi tadi doktor scan katanya baby baru 7 weeks mana satu betul ye ? Baru je buka buku pink tadi doktor suruh datang 2 minggu lagi untuk next appointment #ingintahu #firstmom #firstbaby #bantusharing

2 Balas

Itu hari pun sama masa check dekat swasta patutnya dah 5 weeks tapi doktor kata belum tahu berapa weeks sebab masatu nampak kantung je lagi

mgkin tarikh persenyawaan lambat kot, kes sy pun macam awak jugak.

2y ago

saya follow scan doc.. refer dia je pape, inshaAllah baik2 saja tuu