menanti kan zuriat 6tahun

Hari ni hari yg ke cd26 10dpo test upt pagi tdy dapat satu line dc ckp hari yg ke dpo 10 dah blh test upt. .t rawatan kali ni gagal belum ada zuriat lgi. .sakit ari2 sakit pinggang tegang payudara dri hari cd14 samapai lah hari ni sakit . . insyaallah suatu hari pasti akan ada ?? sahabat semua doakn sy semoga sy akan dikurniakan zuriat amin

menanti kan zuriat 6tahun
91 Balas

Amin.mudah2an sis akan dpt zuriat

InsyaAllah akan ade rezeki sis dan suami

5y ago

Amin tq sis doakn sy semoga sis dimurahkan rezeki amin

inshaa Allah... ada rezeki... Aamiin...

Inshaallh Sis, smga ad Rzki nt

aammin , moga rezki tahun ni

InsyaAllah, rezeki Allah tak kemana

In shaa Allah sis. Sabar ye ♥️

5y ago

Sama2 🤗

InsyaAllah , ada rzki sis nanti ..

Inshaallah pasti ada..

Semoga ad rezeki ditahun 2020

5y ago

Sama²..usaha,doa dan tawakal .semoga dperkenankan segala impian..Aamiin❤️