menanti kan zuriat 6tahun

Hari ni hari yg ke cd26 10dpo test upt pagi tdy dapat satu line dc ckp hari yg ke dpo 10 dah blh test upt. .t rawatan kali ni gagal belum ada zuriat lgi. .sakit ari2 sakit pinggang tegang payudara dri hari cd14 samapai lah hari ni sakit . . insyaallah suatu hari pasti akan ada ?? sahabat semua doakn sy semoga sy akan dikurniakan zuriat amin

menanti kan zuriat 6tahun
91 Balas

InShaAllah rzki pasti akan menanti sis... 💪💪💪

Semoga sis dikurniakan zuriat pd tahun ini.. Aamiin...

Insyallah.. Aamiin Mudah2an sis akan dpt zuriat 🤗

Aamiin . In shaa Allah janji Allah itu pasti

5y ago

Sama la sya pun rasa bgitu mcm period mau dtg . Tpi tak dtg kadg" ja rasa mcm tu . pastu husby suru chek saya chek Alhamdulillah positif 😊smoga awk chek nnt ada suda ya 😍Aamiin

mgkin hcg rendah lg.. think positif n get positif

Aamiin..InSyaAllah Semoga Allah Murahkan Rezeki

Sy amalkan serapat plus alhamdulillah brhasil

Semoga diberikan rezeki baby kembar nnti

Amen.. Highly recommended sis

Semoga ada rezeki utk sis dan suami,Aamin🤲