menanti kan zuriat 6tahun

Hari ni hari yg ke cd26 10dpo test upt pagi tdy dapat satu line dc ckp hari yg ke dpo 10 dah blh test upt. .t rawatan kali ni gagal belum ada zuriat lgi. .sakit ari2 sakit pinggang tegang payudara dri hari cd14 samapai lah hari ni sakit . . insyaallah suatu hari pasti akan ada ?? sahabat semua doakn sy semoga sy akan dikurniakan zuriat amin

menanti kan zuriat 6tahun
91 Balas

Berdoa byk² ye sis ..smoga sis dikurniakan zuriat yg soleh solehah

amin semoga bulan yg mulia ni sis dikurniakan zuriat.amin ya rabii alamin

semoga sis dikurniakan cahaya mata x lama lagi...in sha Allah...amin

Aminnnn... Insyaallah ada rezeki sis tu nanti... Yakin dgn Allah... 🤗

Takpe sis. InsyaAllah rezeki yg akan datang nanti ada hasilnya menanti.

Semoga sis dikurniakan zuriat suatu hr nanti.sabar dan doa bnyk2 ye.

Sy sama2 suami 5tahun sama2 bru pregnant tuh pun dh down....

Dah try buah zuriat? Semoga Allah permudahkan segalanya. Aamiin.

sy doakn..puan smga cpt dpt bby. .. permudahkn ya allah

Semoga nanti sis n suami akan dpt zuriat yg comel..amin