HB LOW.

Hari ni check up hb makin turun. Dari 12 turun ke 10. Hari ni 9 pulak. Makan zincofer sebiji sehari. Makan daging, buah epal oren betik sayur semua. Apa lagi ek. Jus mamariam okay ke ibu ibu? ?

15 Balas

sis try mnum air buah rebusan nufiya..saya pn smpai kna warning dktr klu xnaik hb kna cucuk utk tmbh hb..saya try minum 4hri hb saya dh naik msa jmpa nurse KD dan tdi jmpa dktr Kk ambil drah syukur btmbh lgi hb..