jus mamariam

nak tanya mommy2 kat sini, hb saya low,, 10.2 nak tnya jus mamariam ni elok ke untuk ibu mengandung,.

10 Balas

Seram baca.. Sy next week bru nk p buat buku pink. Risau jgak ni... Sbb skrg tgh alahan teruk sampai berat turun. Mkn, minum semua muntah balik. Ingt nak try jgak jus ni... Sbb ramai yg suggest.

Alhamdulillah stakat ni ok je..dr awal ikhtiar hamil sampai skrg 17w, xpernah lg missed consume..helok jgk utk naikkan hb..akan terus consume smpai bersalin nanti..in shaa Allah

5y ago

Sgt rendah elakkn minum Milo , the @ nes/kopi.. klu bole minum Horlick tgok bole telan x masa mengandung . Moga sis & kandgn sihat walafiat & slmt mlahirkn ..

Minum limau suam je hri2 insyaallah hb naik.. Lau rjin mkn jmbu batu jgn ltk ap2 mkn gitu je.. Satu ubt yg nurse bg to kne konsisten mkn.. Bru hb naik cntik jeek

Salam.. hi sis, bole cube mkn kacang jepun ; edamame utk cptlkn hb naik & bole amlkn mkn broccoli yg kata zink.

5y ago

Dkt sushi king restaurant @ aeon jusco bhg frozen food if nk rebus sdr ;- lagi jimat , cume perlu tambah garam masa rebus kacang tu.

Sy cuma bykkn makan sayur bayam merah n kerang. Alhamdulillah hb sentiasa 12 keatas.

Depend on orang juga kot sis. Untuk saya, tak berkesan. Tapi ada orang lain consume, berkesan

Alhamdulillah sy guna jus ni sangat berkesan untuk saya. Hb naik dan bdan jadi tak letih

Alhmdulillah okey.. Sy amal dri awl ngndung smpai skrg.. Check kk hb xpnh low

5y ago

Sy pn gdm.. Sy mnum

elok sangat sangat sbb saya minum jus mamariam hb saya 12.6

Elok sis..saya minum jus tu sepanjang preggy..