serah diri

Hari no last check up 39w 2dy.. disbb Kan problem gdm so dapat Surat untk serah diri pada ahad n.. moga dipermudahkan

11 Balas

Lambat juga awak kena serah diri.. Sebb selalunya gdm nie dia suruh awal.. Dlm 37/38weeks tak silap saya.. Sebb sy pun ada gdm.. Apapun semoga awak dn bby selamat, sihat.. 😍

10mo ago

biasanya klau gdm on dc, bile doc review bsp cntik je normal, dan bby pun xbsar mana, serah diri awal sehari sblm edd ja...