Serah diri bersalin 26/6

Haii mommy semua. Nak tanya, kalau serah diri takdak surat takpa ka? Last check up 20/6 nurse kata tak perlu surat. Dan kalau boleh nak serah diri tuu pukul berapa ya? #firstmom #gdmondc

2 Balas

hi. sama dgn saya gdmondc. ada doc tulis kat buku pink tak? time check in nanti nurse akan tengok buku pink je. then jgn pergi pagi sangat. lewat sikit before 2pm sampai hospital.

kalau nurse cakap mcm tu, try la dulu pergi hospital. Sy dapat surat, dalam surat dia tulis pukul 8pagi. Dr pun pesan pergi awal pagi