Serah Diri Bersalin

Sebelum serah diri memang akan dpt surat dari KK/Doktor ke untuk serah diri? Sy xpergi last check up sebab ada mslah xdpt dielakkan hri tu... Esk dh kena serah diri klau ikutkan tarikh...

4 Balas

Depends dekat kk. Mcm sy, tak dpt surat pun. Sy dah mintak dgn doc and nurse in charge sy, dorang kate x perlu surat. Kena ade surat if kandungan bermasalah. Doc suruh pergi je mcm tu. Pelik kan? Btw, sy serah diri sebab gdm on ubat. Mase sampai kat PAC tu hmmm kena bersoal jwb jugak lah dgn nurse kat situ. Alhamdullillah, sy dah selamat bersalin..😄

ya. Sy dpt surat dari dktr kk. lps dari due date, kena dtg check jntung bby kat kk smpai hari serah diri. sbb nti dkt LR takde kena soal banyak dgn dktr/ misi hsptl

sy dpt dh surat serah diri.serah diri jumaat ni.harini klinik dah bagi.senang jumaat ni tembak terus hospital.

Ya akan dpt surat utk serah diri...ada bgtau kk tak awak xdpt gi last checkup tu?