Serah diri

9hb last check up di kk . Kalau x bersalin gak 12hb serah diri . Momy2 doa kan laa bby sy kuar cepat . Now 38 weeks 6days

9 Balas

try making love ngan suami sis minum air kelapa ke apa sbb dia kalau dkat due date boleh practice kan sbb di boleh merangsang contraction

ckp kt baby , pujuk dia kluar... bnyk kn sujud, bersama suami, dan bnykkn berjalan...

moga dipermudahkan segala urusan sis melahirkan nanti Amin yra 🤲🏼

Risaunyaa. InshaAllah semoga dipermudahkan ya.

amin. semoga urusan sis dipermudahkan

semoga d permudahkn urusan..

semoga dpermudahkan urusan.

sntiasa brsma suami

amin