Menunggu hari bersalin

Due 16/9 , tarikh serah diri 21/9.. Esok last check up dgn nurse kt KK.. Tanda masih tiada.. Baby masih tak nak keluar lagi. Sedap duduk dlm perut agaknya.. masih aktif. Ibu ni dah tak larat.. tak sabar nk cium n gomol2 baby.. Moga semua dipermudahkan. Hope sgt tak sampai tarikh serah diri.. #firstbaby #firstmom

1 Balas

sama lah saya. due 15.9. tarikh serah diri 21.9. semalam turun lendir darah, tp bukaan tak ada lagi. pergi pac, dr kat sana bagi balik dulu selepas scan baby ok, ctg ok, berat un masih 3kg walaupun dah lepas due. harap sgt dpt bersalin sebelum 21.9. insya allah

7mo ago

in sya Allah.. aminn.. semoga dipermudahkan juga la ye.. sama2 la kita..