rashes...

Hari isnin sampai rabu i admitted wad sbb ade constraction..but baru 34weeks...demam lagi so dia org driping antibitik..rabu i dah balik rumah n x berslin sbb contraction dah xde...lepas balik rumah dah gatal² satu badan...tak tahu nak buat ape...bole suggest pape tak...macam mandi dgn air daun ke atau ubat...sbb pergi hospital takut admit lagi

2 Balas

better p check blk sis..mna tau kot2 ada alahan dgn apa2 ubat ke..biasanye klu stkat naik rashes je diaorg xkn admit

Kadang pregnant memang boleh dapat gatal gatal tu . Lepas bersalin baru hilang

5y ago

Sepupu husb sampai merah merah kaki garu , sampai banyak luka . Tak tahu lah kalau berparut tu mau hilang ke tak . Kalau saya naik kerak hitam yang gatal tu kat leher . Alhamdulillah masa dalam pantang hilang