macam mana nak tahu contraction tu ada.?

sy bru 36w tp perut ni kadang2 sakit sngat smpai nak jalan takboleh sbb sakit kat pelvis macam benda menekan bby pom dh kurang gerak dn asyik mngeras ..time 33w haritu dah admit wad (false contraction) tp doktor lepas blik tnpa dexa or pape sbb kandungan awl lg ..humm ada pencerahan x ...sbb skarang ni memang dah krem habis sampai kepala berdenyut²

1 Balas

Contraction Tu baby mengeras serentak dgn sakit pinggang belakang.