contraction

Nak tanyaa mommy2 semuaa...baru2 ni 33weeks saya kene admit wad sbb high contraction doc bg ubat bukaan jalan punn still ada contractionn lepastu doc stop ubt ..dye bg je bersalin..waktu 34weeks contraction dh xdaa tpi jalan dah bukak 3cm ..sbb kn xda contractionn doc benarkan balik..skrg ni nak tanya..sempaat x smpai due..atau sebelum?ada sape2 yg pernah mengalami?

1 Balas

Boleh tny sikit.. Contraction yg macam mm yee awk rsa... 33 weeks kecik LG kn.. 3cm awk dh buka pttye x leh blk kn.. Risau yee sy...

5y ago

skrgg dh 36weeks..rasaa mengerasss yang kerap dan macam menekan skali dengan pinggang..