Breastfeeding

Hi mommies, sorry nak tanya. My baby baru 3bulan+ tp dia still dkt hospital lg since lahir until now. and susu i pun dah start kering. So kalau mcmtu what should i do? Sbb i still tak dpt peluang utk bonding time breastfeeding dgn dia lg. i dah amik milk booster and still pam but still takda jugak. 🥲 pity my baby kt wad tu sbb kalau balik pun still tak dpt menyusu dgn mommy dia

1 Balas

Hi dear. Ada facebook? Kalau ada, boleh join group Happy Breastfeeding Malaysia. Dekat situ, ada macam macam kita boleh belajar. And the other option, if you ada budget lebih, boleh pergi lactation centre. 😊