Masalah keputihan

Hi mommies, I first time preggy, just nak tahu, boleh ke kita buat rendaman faraj ketika preggy. Sbb I ada keputihan tak gatal, tp ada bau.. Doc dh ambil sampel and result tkde kuman yg bahaya cuma dia claim as yis je. I dah dua kali pkai ubat yg masuk bwh tu but still same dtg balik keputihan tu.. So I nk try any option like sitz bath.. Or ada tak option lain? Help me mommies.. #pleasehelp #1stimemom #ingintahu #bantusharing

1 Balas

sis cuba krgkn pengambilan gula, manis2.. sy dlu pown slalu bnyk keputihan, brapa kli ambk sample okay jer cuma ad yis cmtu jer.. so jga pemakanan n make sure underwear tu kering, jgn bg lembab..