ibu hamil

Hari ini masuk 37minggu tp kmrin tiba2 tersungkur dan terjatuh. Dan malangnya bahagian perut yg jatuh dulu. Kiraan tendangan baby normal macam biasa dan dokter bilang jantung berdenyut macam biasa. Tp harapnya kesan dari jatuh tu tidak kena sama anggota badan baby , nauzubillah ... semoga baby lahir normal dan sempurna..

1 Balas

Saya pernah jatuh terlentang masa kandungan 36 weeks. Nasib baik tak ada apa2 dekat baby dlm perut. Alhamdulillah baby dah lahir sekarang sempurna dan sihat walafiat.