Perut berdenyut

Hi mommies, siapa ada experience perut/kandungan berdenyut? Mcm nadi berdenyut tapi tak ada tanda sakit. Saya dah masuk 33 weeks, baby bergerak seperti biasa cuma since awal pagi perut rasa berdenyut. Normal ke macam ni?

6 Balas

Baby sedu at that time je. Alhamdulillah few hours later, dia dah okay 😍 thank you semua yg respon 🥰

baby sedu...sy masuk 35w sehari 4x baby sedu..,start 30w baby dh sedu..sekali sedu 5-10minit

2y ago

Ouh yeke. Okay2

sama rsa brdenyut jgk tp pg je...#34w6d

mungkin baby tengah sedu..

baby cegukan tu sis...

normal tu..baby sedu tu