bengkak susu

Hari ini da 12 hari tiap kali kena bengkak susu.. anak pun hisap botol kdg pam xbyk pun kuar so bg susu formula sng.. nk pam sakit je nenen.

2 Balas

Kena rajin urut breast sis.. Urut2 puting sekali.. Tuam air panas.. Mungkin ade trsumbat mane2 sbb tu pam pun kluar sikit & sakit..

4y ago

Urutan dia sama mcm kite buat breast self examination..sis bole search google mcm mana caranya kalau xpernah buat.. Untuk puting pulak gentel2 bahagian puting & areola tu sbb kadang dekat bahagian situ yg block..

Marmet la sis..