Baby xmahu nyusu badan

Ada x cara utk kembalikn ank susu bdn semula.. Mse brsalin 3hari susu bdn xkuar,bg dy susu formula.. Urut bru la susu kuar,i2 pon xbnyk.. Bila cuba bg nenen dlm molt dia,dia xmau,mengamuk mcm kne cubit.. Bila pam msok dlm botol dy nk minum..tpy suruh isap puting nenen dia xnk..mungkin sbb dy dh trbiase puting botol drp puting nenen..smpaikn susu bdn pon dh nk kering..dy xmau isap

1 Balas

Em..sis ada ig?? Nti sis try g dkt wall bc ttg apa yg sy pnh kongsi sblm ni..hrp ianya dpt mmbntu siss..😉✌

4y ago

sis zurane blh klik dkt nama sy ni...nnti tgk dkt bahagian saya penah post sblm2 ni..dkt situ ada tips ttg penyusuan serta ig pakar lactating tersebut yg pnh sy share sblm2 ni.. 😉✌