Baby taknak direct feeding☹️

Baby tknk df. Jadi saya kena pam utk bg mnum. Susu saya plk oversuply . Skrg tgh demam bengkak susu. Help ada tips x nk bg ank hisap df

1 Balas

Baby umur berapa? Dh cuba skin to skin?

11mo ago

Oooo hmm boleh cuba lg ni. Tp check baby ada tongue tie tak? Nipple ok tak takde tenggelam ke apa kan? N cuba lg. susah sikit la sbb sy sendiri pn pernah bg lepas sehair baby kat nicu pn baby xnk. Tu pn dh rs susah aikit. Tp smeinggu ni ok lg ni sis..atau marmet dulu sbb risau jugak susu laju sgt bila bengkak