Alhamdulillah setelah stahun lebih menanti doakan sy n kandungan sihat n smuanya berjalan lancar

Happy + risau sbb hari first tuu ad spotting..adakah normal 😔

Alhamdulillah setelah stahun lebih menanti doakan sy n kandungan sihat n smuanya berjalan lancar
16 Balas

tahniah sis..spotting awl kehamilan x bgus sis. klau belum pergi kk. blh ke klinik swasta dlu utk scan n dptkan ubat dr yg folid acid dgn dusphaton utk kuat kn rahim

3y ago

insyaAllah..moge baik2 shj ibu n baby ☺️☺️☺️