hai..assalamualaikum, hrini sy mngalami sdikit spotting.. doakan sy n baby sihat yer mommy2.. risau

7 Balas

sy juga ada mengalami spotting yg agak byk tiap kali kencing during 4w dlm 2mggu mcm tu.. doc xbgi ubat..cuma bedrest smpai darah dh xde. then follow up scan lps sebulan alhamdulillah ok. byk kn berehat ye.. semoga semuanya selamat

4y ago

sy pon 1st time..insyallah semoga semua selamat. if ada yg runsingkan awak. cpt2 refer doc. don't delay. awak bertenang sb sy dulu pon risau sgt. nti awak jdi stress.

puan dah berapa minggu ? saya 7weeks, dah seminggu lebih spotting twice / day. takde kesan di pantiliner, tapi kalau mencangkung dalam beberapa minit akan ada rust brown discharge, macam warna darah lama / sisa darah.

4y ago

Huhuhuh semoga baik2 saja sis. Kalau boleh kat rumah letaklah limau kapas dan pasang surah2 sbb takut gangguan jin juga wallahualam lah. Semoga baik2 saja buat sis dan baby

Saya pn pernah spotting 11 hari smsa 14w then sdri pulih..skarang dah 28w..banykkn brehat sis.. Smoga semuanya baik2 sja..

aamiin semoga ibu dan Kandungan sihat dan selamat sehingga melahirkan..

InshaAllah, mudah-mudahan kandungan sis baik2 shj. Jaga diri ya.

inshaAllah. bnyakkan brdoa ya sis. smoga baby baik2 shj

InshaAllah doa baik² sja