TAK KUAT

hanya ALLAH yang tahu perasaan sekrang ni , Mommy doakan baby saya cepat sembuh , Baby saya kena tahan WAD hari ni sebab kuning tinggi sangat , Padahal saya dah berusaha , dah bekerja keras untuk pastikan dia dapat susu ibu secukupnya , Saya bagi dua jam susu , Saya tak tidur , Tapi allah uji saya lagi , Tak sanggup nak tengok anak saya kena cucuk darah , ??

18 Balas

Sabar ye sis.. Anak saya dua² kuning sampai warded.. Yang pertama kuning tak tinggi tapi turun naik.. 3 kali keluar masuk hospital.. Yang 2nd hari ke-4 kuning dia 360, warded 1 malam.. Sedih memang sedih tengok baby kat hospital tanpa kita.. Tapi tetap kena tabah.. Doa² baby semoga cepat sembuh..

4y ago

Berdoa banyak² ye sis.. Takde ape la, baby sis kuning je.. Jangan risau ye.. Semoga sis dan baby sis sihat selalu..

Wajib elakkan makan kunyit, lada sulah, halia, lagi... Boleh search google, dan cuba la minum susu kambing sehari 2 kali pagi dan malam, dan Istighfar banyak² , semoga ada jalan keluar dari semua masalah. In syaa Allah.

Semoga baby disembuh... and ibuxjgn risau ye kuning memang biasa ank i pun macam ni juga kerap bagi kalau tak cukup dekat wad pun ade susu ambil susu tu bagi baby biar kencing berak banyak yr

Smoga cepat sembuh anak sis... Dont worry.. all will be fine.. anak adik sy pn dulu pernah admit ward sbb kuning tinggi 354.. hrap smua baik2 sja ye

Sabar mummy.. kadang bukan salah mummy.. byk faktor baby kuning di luar kawalan mummy.. nnti kat ward dr buat siasatan

Aamin ya Allah semoga baby awak cepat sembuh .. mumy jngn stress2 yee tkut nnti susu drop think positif ..

Semoga baby cepat sembuh dan dipermudahkan segala urusan. Aamiinn

Semoga baby cepat sembuh dan dipermudahkan semuanya

semoga bby cpt smbuh..bertabah ye mummy

Moga baby cepat sembuh.. Sabar yer sis