cara turun kuning baby dengan cepat

baby saya dah 14hari , kuning dia 190 dari 279 . tapi disebabkan 14 hari dia still tinggi kuning dah kena ambik darah . camne nak turunkan kuning dengan cepat . saya dah cuba macam macam , dia bf . makan pun saya pantang betul betul . susu kerap je berak kencing pun banyak and kerap , saya ni tak boleh tengok baby saya kena ambik darah . saya yang auto menangis plus badan dah penat ulang alik klinik #firstbaby #seriusnanya

2 Balas

Ya betul. Saya pun mengalami since anak saya kena kuning sampai 25 hari. Kena kerap beri anak susu. Kalau susah berak ibu boleh makan oren or buah² lain bagi mudah baby berak

same cm sy ank sy dh 2 minggu 2 hari kuning still tk trun dh kerap berak kencing susu bdn pon kerap