hai ibu2 semua..normal ke kalau mengandung tnpa sebarang alahan loya atau pening tak ada sama sekli?

hamil tanpa alahan

7 Balas

mungkin baru lagi kot. sy anak sulung 8 weeks baru ade alahan sampailah 3rd trimester. anak 2nd ni baru 5 weeks dah alah teruk. but now 9 weeks dah kurang cuma rasa mual2 n letih je

2y ago

sy dh ggur sis..

tak tentu sister, dia kdang2 lain anak lain alahannya tak semua ank sama, klau tkda alahan tu syukur laa nikmati saja prgnnt awak 1 trimester ni

2y ago

amin...trima ksih..sy dh mngandung blk skrg..doakan kandungan sy membesar dgn baik ye..

normal je tu.. lagi cemburu bila org lain takda alahan.. kita yg ada alahan ni uishh.. makan tak lalu.. smua tak masuk.. buah je dpt 😅

2y ago

sy dh ggur semua smlm sis..

normal sis, sy alhamdulillah dr anak 1st smpai skrg no 5 x ada alahan. cuma badan je letih.

2y ago

sama2 sis, take care ya 🥰

Normal puan. Saya pun baru 7w6d so far takde alahan lagi cuma badan cepat sgt penat.

Alhamdulillah sy pun xde alahan. Tp xtau la akan2 dtg. Skrg bru 6w 😁

Normal