Alahan 4weeks normal ke?

normal ke 4w dah alahan teruk? Cepat penat, pening, loya. Rasa lapar tapi tak lalu bila makan tekak ni macam tak boleh nak terima. Bau masakan rasa penat.

2 Balas

tiap org alahan tak sama ,ada yg awal, ada yg lewat , ada yg takda langsung or ada yg alah spjg preg. so normal je tuh, kalau ni alas perut dgn makanan mcm roti ke apa n get ready minyak angin ,

morning sickness orang xsama..ada yg lewat dn ada yg awal..normal..

7mo ago

btull.. mak mertua sya ckp dia mgndung awl dia xbole tgok cahaya mthari dlm uma kna pkai spek dah mcm org buta🤣🤣🤣