Alahan Pening Kepala

Saya skrg dh 13w..selalu sgt rasa loya tapi x muntah cuma loya..kdg2 rasa pening kepala sakit berdenyut2...macam mana ye ibu2 semua buat..untuk kurang kan rasa loya dan pening kepala?

5 Balas

sama la mcm sy. sejak² 13w ni kerap betul sakit kepala smpai rasa nak ngs. biasanya lps sy muntah baru sy hilang skit sakit kepala. tp yg xbestnya skrg Dr tgk sy hari² dehydrated. kalau awk x tahan sgt, better makan je panadol

sma la sis .. biasanya kalo sudah sya sakit kpla dya cuba tidur 2 jam mcm tu .. jngn makan ubt panadol kalo tidak tahan baik jumpa dgn doc ..

saya dulu byk tidur ,mandi , lepas tuh letak minyak. tapi kalau tak tahan ,better g klinik bgtau diorg la,

cm sy skit kepala bile loya dtg.. bg thu kk oo tu biase utk ibu mengandung.. makan panadol jee..

saya sudah 14w ..pun masih sakit kepala dan loya ..selera mkn pun masih belom ada