Adakah anda mudah rasa bersalah jika kepenatan tidak memasak untuk keluarga anda ketika hamil?

Voice your Opinion
Ya
Ya, kadang-kadang
Tidak

1935 respon

11 Balas

ya..tp husben cool down sy dgn cara dia kata harini abg masak jaga yunk..nanti bila dh bersalin anak dh bsr sikit yunk dh boleh buat semuanya..yunk blh msk kembali..ms tu rs touchng sgt2 bila dgr husben kata mcmtu.. nk2 ms tu sy alami pp type 3.. jd kena bykkn bedrest..tu husben.suh bykkn rest smpai selamat bersalin.. alhamdulillah

3y ago

placenta previa. @uri bawah ...

utk anak biasa kita rasa brslh tp utk suami tgk keadaan la sbb sy brkja dulu skrg dah resign nanti ada ank kedua preggy dok pulak ngan mil emm xtahu la cam ne sbb ada abg ipar lgi bini dok jauh laki dia kj sini yg mkn lunch ngan dinner kat umh mil kdg3 sy masak sorg kdg tlg mil masak

cpt penat trimister pertama ni. Suami faham..

Ya rasa bersalah dan kesian kt husb 😂

ya... tp nasib baik suami faham..

Ya #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Tidak

yes

ya