Boleh atau tidak mewarnakan kuku/memakai inai ketika hamil?

Voice your Opinion
Boleh
Tidak boleh
Tidak pasti

1517 respon

8 Balas

Tidak boleh warnakan kuku dengan pewarna kuku. Tapi kalau inai, saya rasa macam boleh. Sebab natural. Saya pun tak pasti. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Tak boleh sbb kalau apa apa belaku dr akan tegok warna kuku samaada kita sihat atau tak. Masa bukak buku pink nurse dah warning saya awal2

Boleh dan tak digalakkan. Nanti susah nak tengok warna kuku normal ke tak... warna kuku satu indikasi nak tahu tahap kesihatan kita.

tak boleh .. doc akan tengok warna kuku kita ada penyakit atau tidak

inai boleh..warna je xlh

tidak pasti

Tak pasti

not sure