Adakah ibu kerap minum minuman manis ketika hamil?

Voice your Opinion
Ya
Tidak

894 respon

11 Balas

Ya, on 3rd trimister. Hari2 minum air limau yang dibuat sendiri untuk naikkan hb. Sebelum tu hb low, anemia in pregnancy. Lepas amalkan air limau, alhamdulillah hb naik

klu blh nk minum air manis hari2, bila minum air kosong auto loya terutama lps mkn zincofer. tekak mencari air soya shj..😔

awal pregnant smpai habis pregnant ais + cola 😂 alhamdulillah baby dh nak masuk 2 tahun masih sihat ❤️

makin buat saya loya, ada lah. klu teringin, minum seteguk je. nak rasa 😁

tapi lepas bersalin kurang da minum manis 🤣

tengok benda manis pun boleh datang loya

kadang2 ja

tidak

Tidak

yes