Adakah anda terpaksa hidup bersederhana kerana hamil secara tiba-tiba?

Voice your Opinion
Tidak, saya dan pasangan mempunyai wang simpanan yang mencukupi
Ya, kami terpaksa berkompromi mengikut keadaan kehidupan semasa
Lain-lain (komen di bawah)

1492 respon

9 Balas

Saya bunting pelamin, dan gugur. Selepas tu hamil semula bulan seterusnya. Mmg pelan utk mengandung, tp ekonomi skrg mmg terpaksa kami hold lg. Alhamdulillah rezeki baby buat kami nak kerja lebih kuat

Tidak. Sy & psgn ada wang simpann lbh tp lbh memilih utk bsederhana. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Tidak. Alhamdulillah. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

memang dari dulu hidup bersederhana. Selesa begitu

hidup ni sememangnya kena besederhana..

Sentiasa hidup sederhana

suka hidup sederhana je

2nd choice

ya