Normal atau Tidak

Hamil 7minggu tapi tiada alahan mau pun breast langsung tak sakit...kekadang Aje rasa sakit bila sentuh

2 Balas

sy skrg nak masuk 7 bulan pun masih tiada apa2 alahan sis.. breast pun tak sakit smpai skrg, pinggang pun masih ok wlaupun pusing satu mall, kaki pun tak bengkak.. mcm biasa jee cuma perut yg mkin besar.. Alhamdulillah.. cuma lain org lain pngalaman nyaa.. doa yg baik2 and fikir positif je yee mummy 😊😊

Normal je.kadang ada yg alahan awal ada yg alahan lambat