Patutkah ?

Patutkah saya risau , saya dah masuk 8 weeks pregnant tapi tiada alahan cuma saya takbole makan ikan je . breast pun tak sakit , cuma pinggang je kekadang sakit kekadang tak .... adakah ianya normal ?

1 Balas

Normal sis. Sy smpai dah nak masuk 18 weeks takde alahan. Takpe kalau takde alahan. Takut tak larat nak hadap 😅

4y ago

Panas tu tak boleh bawak bincang. Setiap masa rasa panas. Badan ni memang panas, time pregnant lagi panas. Kalau sakit2 pinggang semua tu, awk kena banyakkan minum susu. Sbb kalsium dah mula kurang.