hi mommy tips kurangkan sakit breast

8week still sakit breast. ada tips tak kurangkan sakit takboleh sentuh langsung *takdaketulan atau apa cuma rasa berat dan sakit* #firstmom #newmom

2 Balas

ia normal puan akan brlaku spnjng kehamilan kena byk bersbr mengharunginya spnjng hamil..nnti dh naik next trismeter pula nnti alaminbsh je dkt nipple..tp jgn pam..biakan je jika brlaku sedemikian .mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin ..kuatkn smgt k

Sy lg suka ada skit breast sbb atleast xrisau n masa merasa prgnant