First pregnancy, Rasa lesu sangat2

Hai, sya baru 6 weeks tapi rasa lesu sngat2..nak muntah.. tapi tak terkeluar apa pun.. kaki start rasa kejang ... Lutut rasa sakit.. perut rasa cramp kadang2, breast rasa sakit bila sentuh.. aduii.. normal ke macam ni? #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

13 Balas

hihi.. semoga dapat lalui trimester pertama dgn tabah dan tenang. inshaaAllah nnti dah masuk trimester kedua makin kurang alahannya. apa pun ikut pada bdan maaing2. semoga dipermudahkan 🥰

Normal sis, 1st tri mmg lemas lain mcm😍😍 masuk 2nd tri start ok😚 tp mmg smua lain2 experience kan 💕💕 enjoy the moments mumiesss❤️❤️❤️❤️

normal sis. sy pregnancy ke3. 1st dn 2nd x mcm ni. yg ke 3 ni betul2 mcm kain buruk melepet je..makan smua x bole. sama2 la kita mengharungi

Normal kot, saya pun 6 weeks skrg.. nak bangun gi kerja rasa penat sgt, lesu badan. Terpaksa gagahkan diri jugak.. semoga kita ibu2 kuat

Sy bru melepasi fasa ni.. alahn teruk sgt masa 3-9 weeks.. letih lesu mual xleh makan.. masuk week 10 dh ok sikit2

Normal, saya pun tgh hadapi benda sama. Bila first day last period?

normal. redha, syukur dan tabah hadapi ujian kehamilan. 💐

Normal. Sedang hadap. Huhu. Bkn mudah nk jadi mak 😜

Sama tengah lalui skrg. Buat ape2 je mesti penat🥲

normal sis...