KeputihAn berbau hamis

Hamil 5 minggu. Keluar keputihan berbau . Apa yg patut sy buat

7 Balas

try refer doktor, buat vaginal swab. keputihan pelik2 ni bahaya for pregnancy. mine takde bau, tak banyak, tak gatal pon. cuma dia ketul2 warna putih. pi buat vaginal swab, positif gbs. jangan biar sebab bahaya juga untuk baby.

sis refer doctor - bagitahu keputihan ada bau hamis. nanti mereka akan ambil sample utk check infection keputihan atau tidak. refer doctor ya.

sama. masa 4- 5 minggu sebelum ni ada keputihan jugak..tapi tak berbau..tapi minggu ke 6 dah hilang dah.. cuba jumpe Dr..dapatkan ubat

pn boleh try OMBA utk bantu masalah keputihan sesuai utk ibu hamil www.wasap.my/60129876070/ombanufiya

kalau dah tahu berbau pergi la jumpa doc .. tanya dalam ni tak guna ..

9h ago

Dia tanya sahaja

keputihan berbau tak normal. jumpa doc ya

jumpa doktor