Keputihan setelah beraktiviti

Hi mummy. Sy jarang beraktiviti setelah hamil. Namun setiap kali sy buat aktiviti seperti cuci pinggan dan aktiviti2 bersihkan rumah, akan keluar keputihan. Keputihan berwarna putih susu yg tidak berbau. Normal ya keluar keputihan setelah beraktiviti? #ingintahu

6 Balas

normal selagi xde gatal2 hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

tu normal bila mengandung. mmg hormon penyebab peningkatan keputihan. sy pun mcm sis.. sampai skrg dh 36w pon keluar byk sgt klau letih, sakit, aktif buat kerja/jln.. dh buat test hvs & urine cts alhamdulillah result normal je

normal tp kalau byk kena bgtahu nurse lah. nanti dorang ambil sampel. kena byk minum air putih, kurangkan ambil air manis/gula putih.

normal. sama mcm sye.. keputihan ada tp jrg2 bila aktiv je kluar. x de gatal.. tup2 haritu doc ambk sample skli detect +gbs...

normal tapi kene consult dgn doc jugak..nnty doc akan ambik sample

sya pun mcm tu.. klau buat krja msti kluar kptihan bnyk.. 😌