Rungsing mengenai Keputihan

Assalamualaikum, normal ke kalau hamil keluar keputihan, tapi berwarna kuning dan berbau. Apa yang patut saya buat? Saya baru 6 minggu hamil.

11 Balas

nurse selalu pesan kalau ada keputihan gatal Dan berbau inform segera. Takut ada gbs. Saya ada keputihan. Tapi tak berbau or gatal. Tetap kena swab gbs 2 minggu lepas. keputusan tak tahu lagi. Harap takde papelah.

3y ago

baik sis. semoga sis sehat selalu

Saya pun sama keputihan warna kuning dan berbau. Dah buat gbs test tapi result no bacterial detected. Saya pun pelik kenapa

dlu ank no 1/ngn 2 cmni jgk. dktr ckp tkt effect kt bby. .tp ank sy sht je kua. ..klo ikut kn nurse sume kne pantau

Klau yg x brbau n putih biasa tu normal sis...jg pemakanan n lps kencing lap bersih2...pastikan vagina sntiasa kering...

3y ago

baik sis

better check up doktor sis takut ade gbs..saye 36 minggu swab gbs positif even keputihan tak banyak dan tak berbau

3y ago

baik sis

better refer dr terus. nanti dr bt swap tu dgn bagi ubat insert in vagina

3y ago

baik baik

i kdg2 ada jugak, tk kerap kena. klu tk berbau dan gatal its normal sis

3y ago

baik sis

camne keadaan sis skrg?

3y ago

masih sama. td dh g jmpe kk. saya try dlu ubat kk bg. klau tk okay next week kne swap

refer doc sis

kne rjuk doc sis

3y ago

terima kasih sis