Jika diberi 1 pilihan, mana satu anda akan pilih?

Haluuuu~ Okay, kalau korang semua diberikan 1 pilihan dengan mengikut situasi korang sekarang ni kan... Agak-agak, butang mana satu anda nak tekan ya? 😍

Jika diberi 1 pilihan, mana satu anda akan pilih?
238 Balas

Putih. Sbb dgn adanya duit, xde tenaga buat kerja rumah boleh hire org gaji, kalau nk kurus boleh pegi training khas berbyr utk pemantauan, if ada masalah dpt anak dpt rawatan ivf semua tu costy. Orang kata mmg duit x dpt beri kebahagiaan, tp kebahagiaan semuanya memerlukan duit. Xde duit xdek sweet. Makan pasir tak sweet