Pilih hanya 1 butang anda...

Wah, wahh, wahhh~ Kalaulah bangun pagi celik mata je kan... Kita dibenarkan dan diberi pilihan untuk tekan salah satu butang di bawah ni 😍 Butang mana satu pilihan anda ? 🥰

Pilih hanya 1 butang anda...
91 Balas

🟣 sebab sejak ada baby selera mkn sy berkurang dek kerana mual dan loya, sian baby, sy makan muntah mkn muntah skrg.. risau baby xdpt zat yg secukupnya.. biorla dpt mkn byk n x gemuk jgk huhu .

Tidak ada satupun yg akan ditekan. Sy sendiri mmg jenis makan tidak gemuk. Lelain saya tidak perlukan. Saya sudah bahagia dgn kehidupan yg ada 😊

butang merah - Amaran ! Awas jangan ganggu saya dikala stress . boleh jadi serigala nanti 😠

merah..kalau boleh nak hilang terus alahan ni..da terlalu tak larat sampai menangis

biru- kadang2 tu rasa nk release tension jugak..nk pi je mne kite suke..

UNGGU/ boleh makan tanpa gemuk yg lain capai melalui mimpi saja wkwwk

🔘biru.. nnt senang nk g mn2 angkut skali nga ank2 😂😂😂

butang biru.. agar saya blh terbang ke pangkuan suami tercinta..

ungu...sbb rasanya smua kaum ibu atau wanita mmg tak nak gemuk

Biru- sebab cepat sikit smpai 😅, penat dduk dlm kreta jauh2