Bila Due Date Ibu-Ibu?

Halu mommies! Ada yang dah tiba masa untuk melahirkan? Mesti tak sabar kan nak jumpa dengan si kecil! Jom lah kongsi dengan kami bila due date ibu-ibu?? Untuk yang sedang menunggu hari, kami harap semuanya berjalan dengan lancar dan dipermudahkan!

Bila Due Date Ibu-Ibu?
1682 Balas

Menunggu hari.. lg seminggu 😂😂doakn sy sis2 n ibu2 semua.. bdebar 38w6d.. due4/6

4y ago

Sy dh slmt mlahirkn boy 29/5/20...

Sya 22/4 tak pnh² sampai 39minggu 5hari.. Biasanya 38minggu dh melahirkn 😁

insyallah 7/5 moga allah permudahkan segalanya. tak sabar dan nervous 🤗🤰

07 mei 2020... ada yg sama due date dgn sy ke?😊 Smg dipermudahkn sglanya...

Doc kata jangka 18/2/21 Dalam apps 20/2/21 😅 Semoga sihat2 selalu 💕💕

16/3/2022 Insya'allah Moga Allah Mudahkan Urusan Anak Pertama, Aaminn.. 💕

ikot due buku bln 4...tp memandang kan ada gdm on insulin bln 3 bersalin 37w

20/6 semoga dipermudahkan urusan saya dan mommy2 yg lain🤲 #firstbaby👶

17/7/2020 😉🤗..moga PKP DH habis...boleh lah suami teman kt labroom..

INSYALLAH Bulan 5 doakan semua berjalan dengan lancar dan selamat😊