39w1d belum ada tanda

Blm ada tanda .baby still selesa dalam perut agaknyaa 🤣🤭 ibu dgn babah tak sabar nak jumpa dia .ibu pulak rasa tak larat dah 🤣😅 due date 3.2.23 .harap tak overdue lahh nak #firstmom #firstbaby

3 Balas

aduh sama la kita,due Sy 2 2.23..hr jumaat ada skit sikit p hosp,skali Dr sruh blik sbb bukaan xda lg..mknanya kna tggu lg sakit bru p huhu.ni hrini asik ngeras ja,sakit light2 ja bila la nk lahir..brt dh ni hihi

1y ago

Bila mlm mengeras je .ddk lama pun rasa skt punggung bila bgn .nak bgn dr katil pun ambik masa .tak larat dh 🤣😅

Sya due date esok so far mucus plug je keluar sikit2 tpi tanda besar2 takde lagi ni kalau esok tak bersalin isnin dah kena serah diri🥹

1y ago

saya pun due patut 30hb . tapi satu tanda pun takda .. sempat ke pasar lagi jalan2 .. emm.. risau btl .. doakan saya spya cpt bersalin .

Saya esok due date nya tp tanda still takde . 30/1 . Kalau tak beranak jugak 5/2 kena serah diri 😂

1y ago

Semoga d permudahkan yaa sis .