jom kongsi due korang?

Mesti ada momy yg exited nak jumpa baby dan mesti ada juga momy yg takut nak lalui msa bersalin nanti kan .jom kongsi due date ? 15/9/19

371 Balas

semoga dipermudahkan urusan bersalin buat ibu2 yang bakal melahirkan cahaya mata.. InshaAllah.. saya sepatutnya due 08/08/21 tapi kena bersalin awal pada 20/07/21.. Alhamdulillah..

First scan dekat hospital doktor cakap due date 08/08/2020 kedua scan dekat kk doktor cakap due date 07/08/2020 insyaallah baby keluar ikut tarikh nye kalau lagi awal lagi ok 🥰

InshaALLAH 27hb julai 2020..moga Allah permudahkan urusan ibu2 semua saat melahirkan nanti.. direzkikan berjumpa dan berurusan dgn org2 yg baik..ameen ☺️

sy pn due bln 9.. 25/9/19... exited nk jmp baby.. tp dlm mse sme nervous pn ade ni..heheh smoga dprmudahkn sgle urusan kte smua..aamiin..

due 24/3/20 tp ikut scan 15/3 ni... tp 3/3 ni dh kna jmpa pakar utk dptkan tarikh serah diri 😂 mngkin dlm mngu depan dh kena induce..

In sha allah 17march2020. first baby🤩🙊 semoga dipermudahkan buat semua ibu2 yg bakal melahirkan cahaya mata 🤲🏻

Sy due 8/2/2020.. Baby first.. Excited sgt.. To dlm msa yg sama takut nk lalui.. Smoga Allah permudahkan segalanya..

Saya sepatut nya due 10 Sept . Tpi baby songsang , kena czer 29 Ogos nt .. Harap smuanya brjln dgn lncar .

3y ago

15/3/2022 second baby

Due date 5.3 ny.. tpi bby mcm syOk lgi nk dduk dlm tummy lme2.. korg doa kn sye diprmudah kn bersalin yer🤲🏻

Wow.. Ramaiy mommy nak bersalin thun ni. Moga dipermudahkan semuanya ye mommies. Jg kesihatan selalu❤️