Guna pregnancy test yang titik tu . . Naik Line tak pudar sangat . . . Macam mana tu y

Hai...tolong bantu ye

2 Balas

Tunggu 1w atau 2w lg .. sy dlu pon naik line yg mmg kne fokus dgn mta kasar. then sy tunggu week seterusnya n try lg bru line pekat. atau pun kalo sis ada duit lebih bole cuba bnyk jenis test 😊

2y ago

mula2 saya guna yang testpen tu naik Line nampak lah jugak samar2 tu....tak puas hati....beli pulak yang jenis titik punya....cuba la tapi Line tu samar jugak tapi lagi pudar......lama jugak tenung nak kepastian ......emmmm.....

tunggu lg seminggu cmtu