negatif @ positif?

Seminggu lepas buat urine test 2 line tpi line T kabur..bru tadi ni buat urine test lgi tpi 1 line je..pening da saya..tlg jwb sapa yg blh bagi saya jawapan?

negatif @ positif?
5 Balas

Sis kene amik urin time pepagi baru bagun tido punye. Sbb sllu pepagi hormon hcg akan meningkat. Cuba try lg 2 3 hari nnti. Klo ade rezeki tk kemana. Jgn kecewa.. Klo xde rezeki pon usaha ok. Jgn penah putus asa. Selagi ada rahim selagi tu ada harapan.

Saye pernah kena macam sis.. 2 kali jadi dh test 2 line timbul tapi pudar.. Seminggu lepas tu test lagi tapi ade 1 line je.. Sekarang ni saye dngn suami usaha je.. Tapi tk mengharap sangat...saye pn tk tahu kenape macam tu.. Mungkin sbb hormon...

5y ago

Aaminn☺

Maybe horman sis..amalkan mnm rebusan buah zuriat then mkn folic acid juga..mknan n mnman kna pntng suami isteri..

Ni negative. Kalau delay juga period, buat upt test lagi seminggu

pndpt sy -tve. xpe ye cuba 2mgu lg ke..Moga Ad rezeki utk awk🦋